Στην Donax...

Αγαπάμε το ψάρεμα...

Όσο και ΕΣΕΙΣ!

     Η Donax είναι η πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει μοναδικά Χειροποίητα Καλάμια Ψαρέματος στην Ελλάδα, με κορυφαία υλικά και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές, που έχουν αναδειχτεί Νο1 επιλογή όσων έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εξοπλισμό τους, όπως επίσης και όσων θέλουν να διαθέτουν έναν πραγματικά μοναδικό σύντροφο στο Ψάρεμα τους που θα μπορούν να βασιστούν στα δύσκολα.

  Mε κινητήριο μοχλό την αγάπη μας για το ψάρεμα εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει αναλύσεις και δοκιμές πάνω στην αντοχή, την μηχανική συμπεριφορά και την χημική δομή όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή καλαμιών όπως των Ανθρακονημάτων (Carbon), των Κεραμικών (Ceramic), των Εποξικών (Epoxy) κ.α.. Το απόσταγμα και τα συμπεράσματα των μελετών αυτών, είναι η τεκμηρίωση και η εγγύηση της ανώτερης ποιότητας των καλαμιών Donax μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια...

     Στην Donax αγαπάμε το ψάρεμα όσο και εσείς και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι ο κάθε ψαράς έχει της δικές του ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εξοπλισμό του, γι' αυτό και κατασκευάζουμε καλάμια μόνο κατά παραγγελία με μοναδικά σχέδια και προδιαγραφές όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί, προσφέροντας ανεξάντλητα το μεράκι μας σ' αυτό που αγαπάμε. Το αποτέλεσμα είναι να παραλαμβάνεται ένα άρτιο πραγματικά "Ψαρευτικό" καλάμι , ένα "μοναδικό" κομμάτι με δυο υπογραφές, την δική σας και την δική μας.

     Όραμα μας είναι τα Ελληνικά καλάμια Donax, που μαζί με τους Έλληνες Ψαράδες σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε, μια μέρα να ψαρεύουν σε όλες της θάλασσες της Ευρώπης.

 

   Για την Donax,

Στέφανος Γ. Κόρκος

Χημικός - Δημιουργός Καλαμιών Donax